Aktiviteetit

Elämyksiä luonnon äärellä

Villa Stenberg - Yritystapahtumat - tiimipäivät

Voimaannu 

Lohjan poikkeuksellisen kaunis ja monimuotoinen luonto luo huikeat puitteet erilaisille ulkoaktiviteeteille. Karnaistenkorven aarniometsään pääsee huvilalta kävellen viidessä minuutissa. Viiden kilometrin hyvin hoidettu ulkoilureitti kulkee kahden lammen ja laavun kautta. Täällä pääset ihailemaan ikiaikaisia jylhiä kallioita ja viettämään unohtumattomia hetkiä!

Tiimiydy

Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee vain 2 km huvilalta ja he järjestävät monenlaisia ohjattuja aktiviteetteja eri kokoisille ryhmille. Tarjolla esimerkiksi melontaa, curlingia, kirkkovenesoutua, jousiammuntaa ja tiimitehtäviä. 

Lue lisää Kisakallion sivuilta

Tykypäivät ja yritystapahtumat - Villa Stenberg

Viihdy

Mikä voisi olla kesäiltana hauskempaa kuin beach volley-pelit rantakentällä. Kesäpelien suosikit mölkky ja petanque soveltuvat niin pienille kuin isommillekin ryhmille. 

Meiltä löytyy myös soutuvene sekä kaksi SUP-lautaa, joilla pääsee tutustumaan Lohjanjärveen, joka on muuten Etelä-Suomen suurin järvi!

Rentoudu

Voisiko hauskan päivän päättää paremmin kuin rentoutumalla huvilan tilavassa saunassa tai nauttimalla lämpimästä paljusta tähtitaivaan alla. Oma hiekkapohjainen uimaranta on vain noin 70 metrin päässä huvilasta ja sinne pääsee helposti polkua pitkin. Uimaranta on käytössä vain kesäisin, meillä ei ole tällä hetkellä tarjolla avantouintia.

Kokemuksia