Majoitu tyylillä

Tasokasta majoitusta tärkeisiin hetkiin

Runsaasti majoitustilaa

Tunnelmallinen huvila ei tunnu liian suurelta yhdelle perheelle, mutta tilavat ja hyvin suunnitellut tilat riittävät hyvin isommillekin ryhmille. Huvilan yläkerrassa on neljä tilavaa ja kauniisti sisustettua makuuhuonetta + työhuone, joissa on sänkypaikkoja yhteensä 14 henkilölle, lisäksi lisäpatjoja tarpeen mukaan. Uusi viihtyisä ja talvilämmin aitta sijaitsee huvilan välittömässä läheisyydessä. Aitassa mahtuu nukkumaan 4-8 vierasta kahdessa erillisessä huoneessa. Isoille ryhmille tarpeen mukaan vuokrattavissa myös uusi, upea rantatalo, missä lisämajoitustilaa ja tunnelmallinen rantasauna.

5 tähden kokemus

Lakanat ja pyyhkeet voi varata talon puolesta tai tuoda omat. Huvilan saunan käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan. Saunaan mahtuu lauteille samanaikaisesti 8-10 henkeä ja saunasta on suora käynti terassille vilvoittelemaan. Kylpyhuoneessa on tilava poreamme. Terassilla on puulämmitteinen palju, jonka valmistelemme käyttöönne mielellämme pientä korvausta vastaan. Koska haluamme tarjota vieraille vain parasta, tulee siivous lisähintaan aina talon puolesta.

Erittäin hyvin varusteltu ja tilava keittiö

Täydellisesti varusteltu keittiö mahdollistaa sujuvan kokkailun isollekin ryhmälle. Huvilan kauniit astiat viini- ja shampanjalaseineen ovat vieraiden käytettävissä. Ruokasalin jatkettavan ruokapöydän ääressä ruokailee jopa 16 henkilöä. Kesällä ruokasali jatkuu terassille, jossa on viihtyisä katettu pergola sekä tunnelmallinen lasitettu kasvihuone. Terassilla voi myös grillata.

Loistava sijainti palveluiden läheisyydessä

Huvila sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Lähimpään ruokakauppaan ja leipomoon on vain 10 minuutin ajomatka. Läheinen liikuntaopisto tarjoaa liikunnallisia aktiviteetteja kuntosalista lentopalloon. Matala hiekkaranta on lapsiystävällinen ja soutuvene on vieraiden käytössä.

Jos tulet pidemmäksi aikaa, voit vain nauttia huvilan ja sen kauniin ympäristön rentouttavasta ilmapiiristä, mutta toisaalta huvilan keskeinen sijainti mahdollistaa myös helpot päiväretket Mustioon, Fiskarsiin, Billnäsiin tai vaikka Helsinkiin, jotka kaikki sijaitsevan tunnin ajomatkan sisällä. Myös Lohjalla on mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Majoitustilat huoneittain

MH 1: 3 x 1 h. sänky + levitettävä vuodesohva, patjapaikkoja 2 henkilölle, yht. max 7 henk.
MH 2: 1 x parisänky, yht. max 2 henk.
MH 3: 3 x 1 h. sänky + levitettävä vuodesohva, yht. max 5 henk.
MH 4: 1 x parisänky, yht. max 2 henk.
MH 5/TH: patjapaikkoja max 3 henk.
AITTA 1: 2 x 1 h. sänky + levitettävä vuodesohva, yht. max 4 henk.
AITTA 2: 1 x parisänky + levitettävä vuodesohva, yht. max 4 henk.

Pienille vieraille löytyy tarvittaessa 3 matkasänkyä, 2 korkeaa tuolia ja syöttötuoli.

Tarkista hinta ja varaa majoitus tästä.

Mukavuudet

Täysin varusteltu keittiö
Omat ruuat ja juomat sallittu
Astiasto 60 henkilölle

Piha + Terassi + Grilli
Sauna + Palju + Amme
Uimaranta + Soutuvene
SUP-laudat 2 kappaletta
Rantalentopallokenttä

Pesukone + kuivausrumpu
2 ilmanlämpöpumppua viilennykseen

Piano
Kaksi älytelevisiota
Äänentoisto (Sonos)
Projektori + Valkokangas
Fläppi- / Valkotaulu

Lisäpalvelut

Siivous (250 – 300€)

Palju (120€ / vrk / kesäkausi)
(200€ / vrk / talvikausi)

Lakanat & pyyhkeet (25€ / henk.)

Pyyhkeet (5€ / kpl)

Aitta (150€ / huone / vrk)
Catering-palvelu (pyydä erikseen tarjous)