Yhteistyökumppanimme Juhlaserviisi valmistaa herkullisen aamiaisen, brunssin, lounaan, välipalan saunomisen lomaan sekä illallisen.
Ruuat katetaan noutopöytään lukuunottamatta "Menu Stenberg", joka tarjoillaan lautastarjoiltuna pöytään.
Juhlaserviisi toivoo, että kaikki ottaisivat saman menun. Raaka-aineet voivat vaihdella sesongin mukaan.
Puhelin: +358 45 639 1129
Email: juhlaserviisi@juhlaserviisi.fi
Hinnat yli 20 henkilön ryhmille. Ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot veloituksetta. Hintoihin lisätään 3€ / hlö jos ryhmäkoko on 15-20 henkilöä ja 5€ / hlö jos ryhmäkoko on 10-14 henkilöä. Toimitusmaksu 50€ lisätään hintaan. Tarjoilijat 45€/h/tarjoilija.
Villa Stenberg ei vastaa hintojen muutoksesta. Juhlaserviisi pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.
Luonnonjogurttia ja granolaa
Tyrni-porkkanafruitie
Tuorepuuroa
Leipurin leipää lisukkeineen tai täytetyt sämpylät
Kahvia ja teetä
Luonnonjogurttia ja granolaa
Tyrni-porkkanafruitie
Tuorepuuroa
Leipurin leivät ja levitteet
Karjalanpiirakkaa ja munavoita
Caesarsalaatti Västerbotten-juustolla
Kirkas luomuperunasalaatti
Charcuterie-lauta
Croissantteja ja omenahilloketta
Macaronseja
Omenamehua
Kahvia ja teetä
Vaihtoehdot:
Leipurin leivät ja levitteet sekä leivän lisukkeet (juusto, salaatti, kurkku, tomaatti)
Marjapiirakkaa ja vaniljamoussea
Vihersalaatti kauden sadosta ja vinaigrette
Leipurin leivät ja levitteet
Pääruokavaihtoehdot:
Pannacotta
Vihersalaatti kauden sadosta ja vinaigrette
Leivät ja levitteet
Perunaa tai villiriisiä, lämpimät kasvikset
Pääruokavaihtoehdot:
Suklaamuffinssi
Vihersalaatti
Marinoitua sipulia
Pikkelöityä kurkkua
Vuohenjuustoa ja basilikaa
Yrttipaahdettua kananpoikaa
Leipurin leivät & levitteet
Charcuterie-lauta
Salaattisekoitus ja vinaigrette
Kirsikkatomaattia, mozzarellaa ja oliiveja
Marinoitua sipulia ja pikkelöityä kurkkua
Leipurin leivät ja levitteet
Keitettyä luomuperunaa
Rakuunajuurekset
Smetanassa haudutettua lohta
Omenaposset
Caesarsalaatti Västerbotten-juustolla
Kirkas luomuperunasalaatti
Leipurin leivät ja levitteet
Yrtti-villiriisi, sesongin kasvikset
Kasviskoftat tomaattikastikkeessa
Suklaa-mascarpone brownie ja marjamelbaa
Salaattisekoitus
Marinoitua sipulia ja pikkelöityä kurkkua
Feta-kvinoa salaattia ja minttukastiketta
Leivät ja levitteet
Paahdetut yrttiperunat ja sadon kasvikset
Kalkkunan filettä omenakastikkeella
Moussekakku sesongin mukaan
Juhlaserviisin henkilökunta tarjoilee menun lautastarjoiltuna huvilan ruokasaliin. Max 16 henkilöä.
Järvikalamoussea ja villiyrttipestoa
Kuhaa beurre blanc tai kyyttöä punaviinikastikkeella
Juurespyreetä ja karamellisoitua sipulia
Pientilajuustoa ja omenahilloketta
Mustikkaa, ruista ja valkosuklaata