Häät & Juhlat

JUHLAT LÄHIMPIEN YSTÄVIEN JA SUKULAISTEN KESKEN

Huvilahäät järven rannalla

Vietä elämäsi unohtumattomin päivä Villa Stenbergissä! Kesäaikaan huvila soveltuu erinomaisesti häiden tai erilaisten juhlien järjestämiseen. Tilava terassi ja kivetetty piha-alue mahdollistaa 30-60 vierasta. Tasaiselle pihalle on helppo pystyttää juhlateltta. Juhlapöytä voidaan kattaa huvilan ruokasaliin, mistä avautuu leveät pariovet suoraan terassille. Tunnelmallisessa kasvihuoneessa on tilaa 30 ruokailijalle. Voit valita haluamasi catering-palvelun sekä tuoda omat juomat.

Keskeinen sijainti Helsingin ja Turun välissä mahdollistaa vieraiden helpon saapumisen paikalle. Henkeäsalpaavan kauniit maisemat luovat ikimuistoisen taustan onnistuneille juhlille. Runsaat majoitustilat huvilalla sekä sen välittömässä läheisyydessä mahdollistavat juhlien ja yhdessäolon jatkumisen useammalle päivälle.

Upeat puitteet onnistuneille juhlille

Onko mitään romanttisempaa kuin kesähäät luonnon helmassa, lähimpien ystävien ja sukulaisten kesken? Kauniisti sisustettu, tunnelmallinen huvila, huoliteltu pihapiiri ja upeat järvimaisemat luovat edellytykset ikimuistoisille juhlille.

Häät & Juhlat - Villa Stenberg
wjmYCS9I1-e1556190392490

Sinun näköiset juhlat

Meillä voit järjestää juuri oman näköisesi juhlat. Voit vapaasti valita haluamasi catering- palvelun ja tuoda omat juomat. Huvilan pihapiirissä on kauniit kukkaistutukset ja kalusteet valmiina, mutta myös omat koristeet ja kukat ovat luonnollisesti sallittuja.

Juhli omassa rauhassa

Tiedäthän sen tunteen, kun juhlien jälkeen tuntuu, että kaikki oli ohi hetkessä? Villa Stenbergissä juhlat voivat jatkua pikkutunneille. Piha on kauniisti valaistu ja terassilta voitte ihailla upeaa auringonlaskua horisonttiin.

Majoitu tyylillä

Huvilan tunnelmallisessa yläkerrassa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joissa on sänkypaikkoja 14 henkilölle, lisäksi lisäpatjoja tarpeen mukaan. Viihtyisän aitan kahdessa huoneessa mahtuu majoittumaan 8 vierasta. Tarpeen mukaan vuokrattavissa myös uusi, upea rantatalo, missä lisämajoitustilaa ja tunnelmallinen rantasauna.

Kokemuksia