Kokoukset & yritystapahtumat

KOKOUKSET, TIIMI- JA VIRKISTYSPÄIVÄT, KESÄJUHLAT…

Inspiroiva kokous upeassa miljöössä

Villa Stenberg sijaitsee jylhissä maisemissa Lohjanjärven rannalla, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tai Vantaan lentokentältä. Tunnelmallinen huvila ja näyttävät ulkotilat luovat erinomaiset puitteet erilaisille yritystapahtumille johtoryhmän kokouksista firman kesäjuhliin. Huvilalta löytyy kokouksiin videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä kaksi älytelevisiota. Viihtyisä saunaosasto, ulkoporeallas ja runsaat majoitustilat jopa yli 30 vieraalle mahdollistavat rentoa yhdessäoloa kokouspäivän jälkeen.

Viihtyisää majoitusta pienille ja isoille ryhmille

Huvilan neljässä tilavassa makuuhuoneessa on yhteensä 10 erillistä sänkyä. Tiiviisti majoittumalla huvilaan mahtuu jopa 19 henkilöä, mutta useimmat vieraamme varaavat käyttöön myös viihtyisän aitan ja rantatalon. Aitan kahdessa huoneessa on 5 erillistä sänkyä, maksimi-majoituskapasiteetti on 8 henkilöä. Rantatalon kolmessa huoneessa on 7 erillistä sänkyä, maksimi-majoituskapasiteeti on 12 henkilöä. Tarkemmat tiedot majoitukseen liittyen löydät täältä.

Aitta Lohjalla

Laadukasta cateringia vaativimpaankin makuun

Herkullinen ruoka kruunaa onnistuneen kokouspäivän. Catering-palvelu huvilalle onnistuu esimerkiksi yhteistyökumppanimme Juhlaserviisin kautta. Monipuolisesta Villa-menusta löytyy vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Voit toki myös valita mieleisesi oman catering-palvelun tai kokkailla itse huvilan tilavassa ja täydellisesti varustellussa keittiössä. 

Ruokasalin jatkettavan ruokapöydän ääressä ruokailee jopa 16 henkilöä. Kesällä ruokasali jatkuu terassille, jossa on viihtyisä katettu pergola sekä tunnelmallinen lasitettu kasvihuone. Kasvihuoneeseen mahtuu ruokailemaan jopa 30 henkilöä. Terassilla voi myös grillata. Jotkut vieraamme ovat tilanneet kokin pitämään kokkauskurssin virkistyspäivän lomaan. 

Kysy lisätietoja.

Viihdyttäviä aktiviteetteja tiimipäivään

Karnaistenkorven aarniometsään pääsee huvilalta kävellen viidessä minuutissa. Viiden kilometrin hyvin hoidettu ulkoilureitti kulkee kahden lammen ja laavun kautta. Huvilalta löytyy oma rantalentopallo-kenttä ja lähellä sijaitseva Kisakallio tarjoaa vieraillemme erilaisia ohjattuja aktiviteetteja. Lue lisää täältä.

Kokemuksia